Winkelwagen
Subtotaal
Korting
€ -
Bezorgkosten
Totaal

Over ons

Het was in 1984 dat Bruintje Beer aan de Noordsingel begon als een van de eerste echte eetcafés in Rotterdam. De combinatie van lekker eten van de houtskoolgrill geserveerd in royale porties en de ongedwongen gezelligheid van het café was al direct een groot succes. Meerdere Beren volgden en al snel was er sprake van een echte Beren-formule. Nu, ruim 30 jaar later zijn er inmiddels 31 succesvolle vestigingen verdeeld over Nederland.

De Beren eetcafés gaan met hun tijd mee en sprongen in 2001 met De Bezorgbeer in op het hectische bestaan van consumenten. Ook deze formule bleek een groot succes.

In 2016 is er weer een nieuw hoofdstuk aangebroken in de geschiedenis van zowel de Beren eetcafés als de Bezorgbeer. Vanaf heden zijn we verder gegaan onder één naam: De Beren. Omdat bij deze verandering één herkenbaar gezicht niet kan ontbreken, is ook onze huisstijl en het logo aangepast. Onderscheid wordt enkel nog gemaakt tussen de zogenoemde ‘restaurants’ en ‘bezorgrestaurants’.

De Beren bezorgrestaurants tellen momenteel 19  vestigingen; in Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid, Amsterdam-Zuid, Lelystad, Leidsche Rijn, Barendrecht, Spijkenisse & Hoogvliet, Vlaardingen & Schiedam, Ridderkerk, Dordrecht, Zwijndrecht, Delft,  Zoetermeer, Berkel & Rodenrijs, Capelle a/d IJssel, Roosendaal, Tilburg, Voorburg en Den Haag /  Scheveningen.